Wie kent er nog verhalen rondom de Antoniuskapel ?

OPROEP !!
In 2012 is er een speciale werkgroep ‘Huis Sinderen’ in het leven is geroepen,deze werkgroep heeft tot doel het tot stand brengen van een boek over Huis Sinderen. Recent onderzoek in archieven, opgravingen op Sinderen en contacten met nazaten van de voormalige bewoners hebben al veel nieuw materiaal opgeleverd. In de komende twee jaar zal nog aanvullend onderzoek worden gedaan naar bouw- en bewonersgeschiedenis van Huis Sinderen en van de voormalige pachtboerderijen. De werkgroep wordt gevormd door leden van Sinderens Belang en van de Oudheidkundige Werkgemeenschap Aalten-Dinxperlo-Wisch.
Werkgroep Huis Sinderen wil bij deze graag een oproep doen voor informatie van mensen die een verhaal hebben over de omgeving rond kapel Sinderen. We denken dan aan verhalen die we kunnen gebruiken in het boek. Interessant zijn bijvoorbeeld de inscripties in de oude beuken achter de kapel. Wie weet meer over de stelletjes die daar hun initialen hebben gekerfd in een van de oude bomen?

wie kerfde deze teksten?

wie kerfde deze teksten?

Werkgroep Huis Sinderen
Gerrit Huinink    voorzitter Sinderens Belang
Ab Tenkink        voorzitter Oudheidkundige Werkgemeenschap ADW
Willem Meijerman
Dolf Wisselink
Diny Klompenhouwer – Kromkamp
Herman Hofs
Helma Tuenter – Jansen

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.