Verhalen over onderduikplekken gezocht!

Beste mensen,
Even voorstellen: ik ben John Breukelaar, oud-Varssevelder, schrijver van boek “Halte Varsseveld” over de onderduik bij de dames Jolink en geestverwanten.

Ben Verhalenvanger bij het Onderduikmuseum in Aalten en mag volgend jaar een boek uitbrengen over de plekken in het dorp Varsseveld en omstreken ( gebied tussen Varsseveld en Lintelo, Heelweg, Sinderen, Westendorp) waar joodse onderduikers tijdens de Tweede Wereldoorlog ondergedoken zaten. Heb al diverse plekken kunnen opsporen en contacten kunnen leggen.
Mocht u familie zijn van mensen die joodse onderduikers hadden of mensen kennen op boerderijen waar joodse onderduikers verborgen gehouden werden, zou u dan per mail contact met mij willen opnemen. Ik wil graag zo volledig mogelijk zijn. U bewijst er mij een grote dienst mee. Wees niet te bescheiden of aarzelend: alle beetjes helpen.

Graag contact met mij zoeken per e-mail: johnbreukelaar@hotmail.com
Met vriendelijke groet, John Breukelaar

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.