Denk mee over een nieuw dorpsplan

Bestuur SB heeft weer vergaderd

Woensdagavond 10 juni heeft het bestuur van Sinderens Belang voor het eerst weer vergaderd, na drie maanden alleen online contact vanwege de sluiting van het Buurtschapshuis. Op 1,5 m afstand van elkaar in de kleine zaal ging dat prima. Aan bod kwamen onder meer: het zoeken naar financiële middelen om het sportveld te verbeteren (met name de grasmat), het organiseren van een koffieochtend voor ouderen (zodra de situatie dit toelaat) en het eventueel opstellen van een nieuw dorpsplan. Het huidige dorpsplan (zie elders op deze site) is in werking tot het voorjaar van 2021, maar het maken van een nieuw dorpsplan zal vanwege corona op een andere manier moeten gebeuren dan 10 jaar geleden gebeurde en is dus ook niet 1-2-3 klaar. Heeft u als inwoner ideeën hiervoor, laat het weten!

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.