Boskapellebusken: het gaat door!

Het hele jaar 2022 is de werkgroep van het Boskapellebusken druk geweest met het uitwerken van de plannen en het regelen van geld om deze uit te kunnen voeren. Inmiddels hebben ze van maar liefst 10 fondsen en subsidieregelingen een toezegging, bij elkaar voldoende om de aanleg en de inrichting te kunnen betalen. Heel blij zijn ze ook met een bijdrage van de ouderraad van de school, waarmee een mooi speeltoestel kunnen aanschaffen. Naast de aanleg hebben ze ook te maken met de kosten van de grond. Deze zijn nu voor ruim 80% gedekt, dankzij een mooie toezegging van de provincie, Royal Kaak en een flink aantal mensen die een of meer m2 hebben gesponsord. Hiermee durft de werkgroep het aan om te starten met het Boskapellebusken!
Voor meer informatie kan je kijken op www.boskapellebusken.com

D’RAN💪🏻

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.