Boskapellebusken plantdagen 19 en 26 november vanaf 9.00 uur

De aanleg van het Boskapellebusken is in volle gang! Op zaterdag 19 & 26 november gaan we beginnen met het planten van de bomen op het Boskapellebusken🌳 Lijkt het je leuk om ons hierbij te helpen, meld je dan aan via boskapellebusken@gmail.com! Wij kunnen vele handen gebruiken.
Op zaterdag 19 november planten we de bomen, op zaterdag 26 november het bosplantsoen, dat is kleiner spul waarvan er veel de grond in moet. Voor de bomen worden de gaten machinaal gegraven. Het bosplantsoen planten we met een spade (graag zelf meenemen). We starten beide ochtenden om 9.00 met een korte instructie. We gaan door tot het klaar is. Maar ook als je maar een paar uur tijd hebt ben je van harte welkom. Ook ouders met kinderen zijn van harte welkom. We maken er een gezellige dag van voor jong en oud.

Wil je graag meer weten over het planten van de bomen, dan ben je welkom op het informatiemoment over de plantdagen op dinsdag 15 november om 20:00 uur in het Buurtschapshuis. Hiervoor graag even aanmelden via boskapellebusken@gmail.com.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.