Denk mee over een nieuw dorpsplan

Bestuur SB heeft weer vergaderd

Woensdagavond 10 juni heeft het bestuur van Sinderens Belang voor het eerst weer vergaderd, na drie maanden alleen online contact vanwege de sluiting van het Buurtschapshuis. Op 1,5 m afstand van elkaar in de kleine zaal ging dat prima. Aan bod kwamen onder meer: het zoeken naar financiële middelen om het sportveld te verbeteren (met name de grasmat), het organiseren van een koffieochtend voor ouderen (zodra de situatie dit toelaat) en het eventueel opstellen van een nieuw dorpsplan. Het huidige dorpsplan (zie elders op deze site) is in werking tot het voorjaar van 2021, maar het maken van een nieuw dorpsplan zal vanwege corona op een andere manier moeten gebeuren dan 10 jaar geleden gebeurde en is dus ook niet 1-2-3 klaar. Heeft u als inwoner ideeën hiervoor, laat het weten!

Geplaatst in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Denk mee over een nieuw dorpsplan

Nieuw routeboekje Kerkenpaden Sinderen

In 2019 is de Kerkenpadenroute Sinderen opnieuw uitgebracht. De route van 28 km voert via de kerkenpaden langs bezienswaardigheden op Sinderen. Het boekje is gratis verkrijgbaar bij onder meer Koffieboerderij Groot Nibbelink, VVV’s en in het Harmenshuusken aan de Sinderenseweg op Sinderen.

Geplaatst in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Nieuw routeboekje Kerkenpaden Sinderen

Laura van Kaam

Laura van Kaam bracht zaterdag 25 januari 2020 haar nieuwste show PUUR in de Antoniuskapel op Sinderen.

Voor alle beschikbare foto’s van haar optreden klikt u op Lees verder

Lees verder
Geplaatst in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Laura van Kaam

Graf bij voormalig kasteel Sinderen in ere hersteld

Leden van de Werkgroep Huis Sinderen plaatsen dinsdagmiddag een nieuwe marmeren plaat op de familiebegraafplaats van de familie Ruebel achter de Antoniuskapel in Sinderen. Voor meer informatie klik op onderstaande link
Graf bij voormalig kasteel Sinderen in ere hersteld

Geplaatst in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Graf bij voormalig kasteel Sinderen in ere hersteld

30 en 60 km stickers verkrijgbaar bij secretariaat

Bij het secretariaat is nog een aantal 60 km stickers verkrijgbaar die u kunt gebruiken om aan weerszijden van uw  kliko’s te plakken, om voorbijkomend verkeer te attenderen op de snelheidslimiet. Ook 30 km stickers voor in de bebouwde kom zijn weer verkrijgbaar. Heeft u interesse, dan kunt u deze komen afhalen (Sinderenseweg 107 Sinderen)

Geplaatst in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor 30 en 60 km stickers verkrijgbaar bij secretariaat