Meldkaart Oude IJsselstreek

De werkgroep Keurmerk Veilig Buitengebied van de Gemeente Oude IJsselstreek, waar ook Sinderens Belang in participeert heeft een melkkaart ontwikkeld.
Op deze meldkaart treft u alle nuttige telefoonnummers van hulpdiensten.
Klik op onderstaande link voor een overzicht van de kaart.

Meldkaart Gemeente Oude Ijsslestreek 

Geplaatst in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Meldkaart Oude IJsselstreek

OUDIJZERBAK

De oudijzerbak op Sinderen werd de afgelopen jaren beheerd door de Ouderraad van de school. Nu de school helaas is opgedoekt gaat Sinderens Belang dit beheer overnemen.
De opbrengsten worden ingezet om de leefbaarheid op Sinderen te vergroten. Dus wilt u oud ijzer kwijt (geen ander afval!), dan is het welkom in de oudijzerbak bij Groot Nibbelink achter de schuur(Sinderenseweg 107 , aan de binnenweg richting 105).

Geplaatst in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor OUDIJZERBAK

Nieuw routeboekje Kerkenpaden Sinderen

In 2019 is de Kerkenpadenroute Sinderen opnieuw uitgebracht. De route van 28 km voert via de kerkenpaden langs bezienswaardigheden op Sinderen. Het boekje is gratis verkrijgbaar bij onder meer Koffieboerderij Groot Nibbelink, VVV’s en in het Harmenshuusken aan de Sinderenseweg op Sinderen.

Geplaatst in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Nieuw routeboekje Kerkenpaden Sinderen

Graf bij voormalig kasteel Sinderen in ere hersteld

Leden van de Werkgroep Huis Sinderen plaatsen dinsdagmiddag een nieuwe marmeren plaat op de familiebegraafplaats van de familie Ruebel achter de Antoniuskapel in Sinderen. Voor meer informatie klik op onderstaande link
Graf bij voormalig kasteel Sinderen in ere hersteld

Geplaatst in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Graf bij voormalig kasteel Sinderen in ere hersteld

Meldingen doen bij de gemeente

Op de site van de gemeente www.oude-ijsselstreek.nl  is er de mogelijkheid om meldingen door te geven over bv het harde rijden op de Sinderenseweg , zowel in als buiten de kom. 

Bij de melding zou U dan eventueel type auto, kenteken, locatie en/of  tijdstip kunnen vermelden.Volgens de site van de gemeente gebeurt er dit met uw melding.

‘De gemeente registreert en beoordeelt uw melding. Afhankelijk van de melding wordt deze in behandeling genomen met een afhandelingstermijn of de melding wordt voor beoordeling/afhandeling aan een gemeentelijke afdeling doorgegeven. Om op de hoogte te blijven van de afhandeling kunt u uw e-mailadres vermelden.’ 
Als er regelmatig meldingen binnenkomen bij de gemeente,
Worden er wellicht maatregelen genomen.

Geplaatst in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Meldingen doen bij de gemeente