Wie zijn de bestuursleden

 

Huidige bestuursleden: Van links naar rechts zie u
Wim Gesink, Jan Brouwer, Madelon Ankersmit, Marjon Groot Nibbelink, Carla Nieuwenhuis, Wilma Mossink,  Johan Klein Wolterink en Alda Neevel.

Wilma Mossink   : Voorzitter.
Sinds september 2016 woon ik samen met Bas in de kom van Sinderen. Na een groot deel van ons leven in een grote stad te hebben gewoond (Utrecht en Eindhoven), vinden wij het wonen op Sinderen een verademing. Ik werk als bestuurssecretaris/jurist bij hogeschool Van Hall Larenstein, een agrarische hogeschool met vestigingen in Velp en Leeuwarden. Ik voel me betrokken bij Sinderen en wil eraan bijdragen dat het bijzondere karakter van Sinderen blijft bestaan.
Groet Wilma

Marjon Groot Nibbelink : secretaris en ledenadministratie.
Ik ben geboren en getogen op Harmenshuis aan de Sinderenseweg. Na 18 jaar elders gewoond te hebben voor studie en werk, ben ik in 2004 met Freek weer op Sinderen komen wonen en proberen wij op Harmenshuis nieuw leven in de brouwerij te brengen. In 2004 en 2007 zijn onze beide dochters hier geboren. Ik heb lange tijd gewerkt als projectleider landbouw bij een gebiedscoöperatie in de Gelderse Vallei in het midden van het land. Momenteel ben ik mij aan het oriënteren op andere werkinvulling. Een deel van de vrijgekomen tijd zet ik graag in om voor Sinderen en omgeving iets te betekenen

Carla Nieuwenhuis : bestuurslid en vertegenwoordiger in SBB*
Nadere kennismaking met Carla volgt nog.

Wim Gesink : bestuurslid en vertegenwoordiger in SBB*.
Nadere kennismaking met Wim volgt nog.

Madelon Ankersmit
Mijn naam is Madelon Ankersmit-Vriezen,  55 jaar jong. Geboren en getogen in Varsseveld, maar sinds 1994 woonachtig op Sinderen. Getrouwd met Erik en moeder van 2 volwassen dochters.
Doordat we een eigen bedrijf hebben en ik mijn tijd makkelijker zelf kan indelen heb ik altijd veel bestuurstaken en vrijwilligerswerk gedaan en doe dit nog steeds met veel plezier.
Dit is nu mijn 2e bestuursperiode voor het Sinderens Belang. De eerste was rond de verbouwing van het Buurtschaphuis.  Waarom weer? Samen kun je meer dan alleen, iets voor de gemeenschap betekenen en natuurlijk voor de gezelligheid.

Jan Brouwer
Nadere kennismaking met Wim volgt nog.

Johan Klein Wolterink
Mijn naam is Johan Klein Wolterink. In 2015 hebben Anne van Voorst en ik samen boerderij  “de Looman” op Sinderen gekocht. Ik ben zelf geboren en getogen in IJzerlo, een buurtschap van Aalten. Onze hobby is het houden van bijzondere en zeldzame schapenrassen. Ook een aantal paarden en een koe zijn naast katten en honden bewoners van onze boerderij.
In mijn dagelijks leven werk ik als adviseur zorgprocessen bij Estinea, een organisatie die zorg en ondersteuning biedt aan mensen met een verstandelijke beperking. Omdat kleine kernen vaak opgaan in een groot geheel is het van belang dat er aandacht is voor de leefbaarheid en activiteit van de kernen. Hier zet ik mij graag voor in door lid te zijn van het bestuur van Sinderens Belang.

Alda Neevel
Nadere  kennismaking met Alda volgt nog

Dianne Masselink
Sinds 2001 woon ik samen met Hendré Masselink op Sinderen.
Ik ben geboren in Halle en heb een paar jaar in Varsseveld gewoond.
Toen er in 2001 een woning aan de Kapelweg te koop kwam met iets meer ruimte rondom, verhuisden we naar Sinderen.
Ondertussen hebben we 2 prachtige dochters gekregen, die nu alweer naar het vervolgonderwijs gaan. Ik merkte dat, toen de kinderen van de Wegwijzer af gingen, het contact met andere bewoners uit het dorp minder werd. Om toch betrokken te blijven bij het dorp heb ik contact opgenomen met Madelon Ankersmit.
Zij zit in het bestuur van Sinderens Belang.
Door een plek in het bestuur te vervullen hoop ik mijn steentje bij te kunnen dragen aan een Leefbaar en Gezellig Sinderen!

 * Stichting Beheer Buurtschapshuis